Friday, August 21, 2009

what a day :D

Ape nak taip eh? I've lost the words actually, heee
So aku kasi gamba la sikit2 eh...
Nak upload banyak2 pun, macam siput je internet ni, heee
beratur sebelum masuk dewan, punya la lama...
VVIPs in my life :)
juga VVIP, my brother :)
Dah ni je, heee sungguh la malas, kan?
Then create la cerita sendiri, sebab aku kan dalam mood sangat malas ni :p
Sekarang ni aku dalam proses nak mencari kerja part-time, tapi tu la still alasan sama, malas :p
But tadi, masa tunggu bas nak keluar, ada la sorang akak ni promote kerja kat carrefour
Entah macam mana, beramah mesra pun aku macam tak paham... '
Hari ni memang ada je yang nak menyembang ngan aku, haaha (ayat agak perasan di sini)

Btw aku still belum dapat posting, interview pun belum lagi
Nak taknak, terpaksa la juga aku keluar mencari kerja, hentam la kerja apa pun
Actually, mak suruh kerja dekat supermarket dekat dengan rumah tu je
Tapi aku taknak, sebab aku dah pernah buat part-time kat situ dulu (masa 3rd year study)
And akak reception, mat bangla kat situ pun dah kenal muka kenal aku.. Benggali jual baju kat lua pun dah kenal muka ni, heee tak nak dah la :p
So mari mencari angin baru.... hopefully I'll get it :)

and one more thing, nak wish

SELAMAT MENYAMBUT KEDATANGAN RAMADHAN,
SELAMAT BERPUASA :D