Friday, December 07, 2012

cuti sekolah

aktiviti cuti sekolah : lari dari rumah :p
oh tidak, tidak.. bukan lari yang itu, tapi berlari-lari + berjalan-jalan a.k.a jogging 
tapi bukan keluar tetiap hari pun, bila rasa rajin je, hee.. 

and ini partner-in-crime saya, dan tidak lah saya bawa dua-dua dalam masa yang sama, sekali bawa keluar sorang je, tapi lepas tu mesti kena bawa diorang ke playground pula :) 
kalau bawa diorang mesti petang la, sebab pagi-pagi diorang bangun lambat..


satu hari tu saya keluar pagi, oh best juga ye, fresh air.. cumanya takde la abang-abang ensem jogging time ni, hahha :p
dan masa tu wish that i'm an evening teacher, so that i can jog every morning (konon nye la, kot kalau jadi cikgu petang tetiap ari bangun lambat la den :p)


* miss you.. damn bad.. 
and i'm melting tonight, seeing the pic

2 comments:

cikgu_math said...

baguslah Azie. CM hanya tido & makan jer..

mademoiselle azieshakespeare said...

sama la kita CM, most of the time sy pun makan tido je, hee :)