Friday, February 13, 2009

pengembaraan bermula ;D (pomot sket)



GENG -pengembaraan bermula

itu lah tajuk nyer...
cepat la gi tengok, confirm tak bosan....
dengan watak2 comey tuh ;D

actually aku bukan kaki wayang
(bole kire bape kali aku masuk panggung -ni kali ke-3, eheheh)

but the words are 'aku-memang-muke-kartun' ;p
and biasanya kalau ade kartun baru pun, tunggu la abah or abang beli vcd/dvd
then layan ngan adik2 + anak sedare kat umah
tapi yg ni aku sangat teruja nak tengok
since kat umah pown kakak and anak2nye suke sangat kartun neh
(siap gi kejar dvd dorang kat shah alam aritu , ehehe)
~ comot gle time neh, ank sdare aku tu takut ngan maskot bsu kat belakang, eheheh ~

aku suke lagu kat dalam cite neh (ade kat rtm)
even lagu tu just.....
ups, takleh bagitau, korang kena tengok sendrik ;p
binatang comey yg ntah dari spesis mane, ehehe
and the most importan is malaysian characters
malay, chinese, indians, singh .....
so i've to say that this is the product that we'v e been waiting for



so korang tungu ape lagik?
gi la tengok...
ar? segan nak tengok cite katun?
kalau segan, sini aku bagi tips :
* gi ramai2
* bawak adik or anak sedara
* bawak satu family
* masuk time da tutup lampu, confirm xde org nampak korang
(ala, awal2 tu pown iklan jek, ahahahah)

tapi aku bagitau ni, kite kan berjiwa mude
(and aku memang mude ;D)
so tengok je lar,
feel the DELIRIUM, yearghh
and support our products
and a credit to adam for listing my name on his blog
(waaah i take it as a compliment) ;D
kite kan, geng?,... eheheh take the words ;p




*** time to study
*** complete the notes
*** try on the exercises
*** type on the assignments

nanti aku taip2 lagik, aku nye journey aritu blom cite lagik, eheheh

7 comments:

Adam said...

Geng forever...hehe

atok said...

katun terbaik pnah m`sia kuarkan.
eheh ;DD

mademoiselle azieshakespeare said...

btul btul btul, eheheheh ;D

fithot said...

nak tengokkkkkk ;(

mademoiselle azieshakespeare said...

tengok2, eheh ;)

isya_seacliff said...

bes tk ctenye?? tk smpt nk g tgk r.. hehe suda tlepas 4 hr da..

mademoiselle azieshakespeare said...

best2... sangat best, eheheh ;D