Sunday, May 31, 2009

errr... sorry, heee :D

Lama tak update, heee sorry.. I'm home, macam duduk dalam gua pun ada (okey kidding, mana boleh macam tu, kan :p)
So hari ni, cadang nak update secara pantas dan padat (kunun nye la :p).


Kerja kat rumah sangat la rutin nya. Bangun pagi, sambung tidur lagi, bangun, tidur semula

Oh no tipu lagi. Even kat rumah, aku still mengadap tu, yan kat atas tu.

Know what, meja itu ialah kotak-kotak buku-buku aku. Jenuh gak la mengemas aritu. Memang penuh bilik tu dengan buku-buku aku, sampai mak kata 'oran tu buat kenduri buku' heee.
Mak kata dia pening kepala tengok rumah ni penuh kotak-kotak. so aku cari satu kain, tutup buat ala-ala alas meja.

Then jadi la meja study + meja solek, all in one :D



Ni plak cerita masa first week cuti ritu. On 10th May, okey dah lama. But who cares aku nak cite gak :p

The day, went to negeri 33. Kenduri kawan lama. Satu kelas dari form 3 sampai form 5, and also satu dorm masa form 5. Dia bekas ketua pelajar (puteri) batch kami. Having a fun time there, jumpa kawan-kawan lama, sungguh la lama tak jumpa dengan diorang.

After this, sape punya turn plak eh? heee just wait and see lar
(bukan aku la kot... masih belum :p)



Then dari kenduri tu, naik lat ini pula. Uhh sudah ilang nombor nye. biasa orang balik kenduri bertambah berat, aku berkurang plak, heee. Well well, tapi sekarang dah ok.

Dah duduk rumah, tak keluar keluar. Apa lagi aku buat, makan makan and makan je la, heee.



Okey ni je la kot. Nanti nanti, kalau ada masa, cite lain plak.
Actually macam-macam cite, tapi tak pe la.
Thanx untuk semua yang tinggal kan words kat shoutbox tu. And sorry aku delete segala iklan-iklan tidak berkaitan eh...







*** abang bawa balik this broadband
so bole la aku nak update kejap
tadi pun baru dapat isi online untuk GST tu lagi..
baru cadang nak gi cc je esok
tapi bagus gak, jimat duit aku, heee :D

13 comments:

ije said...

memang entry yg padat. buku2 ije kat maktab tak pernah bawa balik since 5tahun belajar. cmne la nt nak kemas. aaa. mls!~

Chekgu BaniHassim said...

selamat kembali!

Shitsurei shimashita said...

hehehe....welcome home :)

tak menahan tengok scale tue!!hehe!!

tehais said...

kemas meja all in one tu ;)

atok said...

bestnya kalo dpat kurgkan brat bdan.
eheh.

Framestone said...

berat bro jatuh (mybe sebab gaji xmasuk lg kot)

Valdemir Reis said...

Hola honrado y feliz de visitar este importante, hermoso y original espacio ... De mi inmenso placer de ir aquí, gracias! Comparto con ustedes el siguiente poema de William Shakespeare
"Le pregunté a un hombre sabio,
la diferencia que había
entre el amor y la amistad,
me dijo la verdad ...
El amor es más sensible,
la amistad segura.
El amor nos da alas,
Amistad a la palabra.
En el amor hay amor,
La amistad en la comprensión.
El amor es plantado
y cultivadas con esmero,
La amistad es las mejillas,
y el intercambio de alegría y tristeza,
se convierte en un gran y querido
compañero.
Pero cuando el amor es sincero
viene con un gran amigo,
y cuando la amistad es de hormigón,
está lleno de amor y afecto.
Cuando usted tiene un amigo
o una gran pasión,
ambos coexisten sentimientos
dentro de su corazón ".
Votos para un fin de semana lleno de diversión y alegría. Mucha prosperidad y bendiciones. La paz, la luz, la salud y la protección. Felicidades, un fraterno y caluroso abrazo. Godspeed.
Valdemir Reis

The Exquisite Instigator said...

i like ur blog. cantik~ :)

Madam Agni said...

cantik blog nie... betul2.. :p

Salam,

Kami merupakan pekerja2 dari sebuah kilang di Shah Alam, Agni Energie Sdn Bhd yang diberhentikan secara besar-besaran tanpa pampasan dan gaji.

Majikan kami merupakan sebuah syarikat multinasional yang sedang cuba melarikan diri ke luar negara.

Bantulah kami untuk mendptkan hak kami.

Kami perlukan trafik dan follower untuk BLOG kami. (kami dah jd follower blog anda juga)

Bantuan anda amat2... tersangat2 diperlukan.

http://agni-inc.blogspot.com

mademoiselle azieshakespeare said...

ije
> upah je budak2 junior, huuu :p

Chekgu BaniHassim
> thanx :D

Shitsurei shimashita
> heee

tehais
> skang da b'terabur pown :p

Framestone
> pasni bole naikkan semula, haha

mademoiselle azieshakespeare said...

Valdemir Reis
> can't be understand, sorry...

The Exquisite Instigator
> thanx :D

Madam Agni
> thanx too :)

Elsa said...

i love it!春夏秋冬,民宿,
樂活花欣,秦老爹民宿,福紀行,極品美宿,極品,風格民宿,風格民宿,休閒套房,人文旅舍,包棟民宿,花園民宿,尚芳民宿,松格民宿,水晶閣民宿,吉吉小鎮,綠野森林,盛夏的軌跡,花蓮民宿,大興民宿,仙洞人民宿,忘憂園,奇巧民宿,益順休閒農莊,阿寶民宿,溫泉山莊,金萱花民宿,加賀屋,信義民宿,清悠嶺,綠海天際,衣牛農舍,加家民宿,鏷石民宿,花園別墅,花園民宿,漱石山居,樟之園,客之屋民宿,小棧民宿,東岡秀川,知音民宿,柚子林民宿,弘果民宿,夢之鄉民宿,信號,溫泉山莊,清風茶園,出租,景觀民宿,椰子林溫泉,微風星情,鯉魚潭,整棟出租,傅家農園,金典民宿,元氣屋,綠舍,渡假花園,東華,嘉年華,村野之家,11號海洋,山海戀,海景民宿,豐廬居,魚爸的家,海景民宿,經典海岸

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片