Sunday, June 13, 2010

cuti = kahwin :)

waah saya makin malas nak update blog..
banyak cerita sebenarnya, tapi rasa taknak share, hee..
tapi tak pe, from time to time blog ini tetap akan ada entry, insyaAllah :)

sekolah sekarang adalah cuti
seronok la juga, tak payah nak mengadap all the growing-teenagers
bukan tak suka mereka, tapi kadang2 we just need time for ourself :)

awal cuti aritu, pulang ke kampung halaman
rasa nak jerit 'this is where i belong'
sungguh, rindu suasana felda itu.. terlalu..
(okey, nanti jadi sayu-sayuan pula :p)

my cousin, k.ja kahwin..
ni sepupu dari belah abah,
kalau belah abah, kami2 la yang besar, sepupu2 lain memang ramai kecik2 lagi
ye la abah anak first, k.ja anak makngah, the second..


disebabkan saya pun tidaklah terlalu rajin nak menaip sekarang, saya tampal gambar je la,
tapi tiga saja.. hahha kedekut eh nak share dengan orang sekarang ni :p


si pink itu tidak bermaya, entah kenapa.. hahha :p
k.ja yang panggil amek gambar sama2, kalau tak memang tak bangun la


adik (kiri) bidan terjun yang terpaksa pegang bunga manggar, klaka je..
tengok muka blur dia time memula tu


kek yang kami tak dapat rasa.. kami balik lepas majlis

okey, ini saja laporan untuk masa ini
nanti saya taip lagi, ada perkara yang ingin dikongsikan..



***sekarang sedang sibuk study
bilik penuh buku, buku ilmiah juga novels
(macam da lama je tak buat book review, hurm..)
di hujung tilam ada kertas2 fizik student yang still tak siap tanda
bilik memang gaya stor da
nampak gaya nye, kena cari organiser la untuk semua buku tu :D

5 comments:

Cik Yuki said...

well..musim cuti. rmi ngt y kawin.
tp rsenye taun ni mmg rmi y kawin.
every week g knduri kwin. huhuuu

mademoiselle azieshakespeare said...

Cik Yuki
> tu la pasal,
da rasa nak kawen juga, hee :p

piKOk said...

smela..da rase mls na apdet blog..huhu

Eazy Izzuddin said...

same2..
malas2
=P

mademoiselle azieshakespeare said...

pikok N eazy
> kita kena buat group 'ada blog, tapi malas update' hee