Tuesday, July 06, 2010

adding sugars in the vinegar..

ada banyak perkara-perkara penuh sugar berlaku dalam hidup lately ni..
vinegar masih ada, but those sugar buat saya senyum, buat saya mahu terus bangkit di pagi hari..

baru-baru ni, pulang ke negeri 33, sugar..
makan durian, rambutan, betik, pisang.. waah seronok, penuh sugar, hee..
jumpa pacik and macik, also jumpa tok and wan..
rindu mereka-mereka, even masa school holidays dulu baru je jumpa

but the vinegar is the word yang kondem my fb
hurm, i'm just using my right as the net-freak, but ini la..
bile ada family yang tau, apa kita nak taip pun da rasa macam tak best
tak bole ke kalau this virtual life just make it seperated with the real life, senang kan
and i do hope ruang ini takde yang baca
kalau nak baca pun, sila diam2 sahaja! jangan nak banyak mulut depan muka saya!

okey that's the vinegar..

then i'm adding another sugar
hopefully takde la dapat diabetes ni, banyak sangat sugar

it's about someone...
hurm, bila sampai cerita tentang someone ni, mesti nya saya jadi wordless
saya tak pasti kenapa, tapi saya seakan tak bole nak teruskan ayat bila ia mengenai someone
yang saya tahu, that someone adalah salah satu sugar dalam hidup saya buat masa ini..
(maaf, masih belum dapat diluah.. hanya memerlukan doa kalian)


dan sekarang saya sedang berdoa supaya masa dicepatkan
sehingga buah hati pengarang jantung dari pulau kecil itu dibawa ke sini
saya pasti mereka akan menjadi sugar paling besar







03/06, 07/06, 16/06, 24/06, 02/07,05/07

4 comments:

azuan said...

member3 kebanykkan dah tau pasal blog aku...naseb baek family takde ag..harap3 takde hoho...

jane said...

huhuhuhuhuhu

gudluck

aku doakan kau temui sugar besar itu

pasti =)

Eazy Izzuddin said...

hype2...
xD

mademoiselle azieshakespeare said...

azuan
> kalau baca pun, sila la diam2 je, hee...

jane
> sugar besar ada di sini
walaupun saiz mereka sangat kecil, hee

Eazy Izzuddin
> heyp :D