Friday, November 26, 2010

masih di sini.. :)

rindu saya tak? hahha..azie, sila la jangan perasan :p
entah-entah orang da tak kenal pun kau tu sape, huu

ayat biasa 'lama tak update blog ni' 
ayat biasa.. saya pun da mula rasa muak nak taip ayat biasa itu

bukti-bukti blog ini tidak ber'update'
1) last published on 7th october 2010
sebenarnya lepas tarikh tu ada menaip, tapi jadi draft je.. 
rasa macam tak sesuai nak dipublish dan rasa macam malas je 
(banyak la kau punya rasa-rasa, kan :p)

2) tengok profile pic ni
tengok.. saya masih 'student' hee
agak-agak kalau saya nak biarkan je benda tu, ok tak 
btw saya memang student pun, tiap-tiap hari pergi sekolah, tiap-tiap hari belajar..
so yeah imma student lar :D 



ok.. ok.. tak perlu nak panjang part intro tu
refer pada last entry, kata ada cerita di sekolah.. 
since sekarang pun tengah cuti, boleh la nak edit and taip di sini

so, here goes.. let the pictures speak :) 
(cerita dan gambar adalah secara RANDOM, dan gambar-gambar banyaknya dicuri di FB :p)


tarikh dah tak ingat lah.. sukan tahunan mereka di 'Kompleks Sukan Negara' 
tapi saya tak dapat tengok sampai habis pun, ok kecewa di situ.. 
semuanya sebab saya kena berkejar ke JPWP Jalan Duta untuk satu taklimat berkaitan kaji selidik Matematik


pameran kesihatan di ELKEN Convention Centre.. perasaan di situ adalah undefined, hahha 
habis lawatan tu ke HUKM bersama mereka-mereka ini, melawat a girl yang kena tahan di wad.. hari tu memang balik malam la, nasib baik la abang boleh ambil, depan HUKM tu, hee..
(orang paling depan tu macam happy sangat je :p)

open-house rumah student, masa musim raya.. saya agak suka gambar ni sebab rasa macam sebaya je dengan mereka-mereka, 
hahha perasan tak habis la kau :P 


graduation day, form five and pra-u.. time ni saya dapat tugas untuk 'jamuan VIP'.. so memang tak tengok sangat la 'istiadat konvokesyen' mereka (wah chosen words tak beragak :p) 
and budak-budak atas ni, perform untuk choral speaking, atas permintaan saya skip la sekejap nak tengok mereka :)

bila akhir tahun, mereka-mereka mula sibuk dengan jamuan.. 
fine, just fine.. ada cerita di sebalik cerita sebenarnya
ada yang tak puas hati, tapi siapa saya nak puaskan hati semua orang? 
saya sendiri pun tak puas hati dengan 'segelintir' mereka 
tapi apa pun, tetap kena ada di situ, as the class-teacher...
(nampak tak muka-tak-puas-hati-hahha yang duduk bertudung hitam tu :p)  

habis dengan gambar duduk-secara-bersusun,bilang-1-2-3,klik.. 
yang ini candid, entah budak bertuah mana la yang pegang kamera time tu
sungguh la tidak comel bila cubaan nak marah mereka, hahha 
kenapa macam tu? tengok bawah pula.. 
see.. mereka sangat nakal.. dia bawa keluar skeleton tu dari dalam almari..


2010 dengan mereka sudah pun berlalu.. tahun yang mengajar saya banyak perkara.. belajar dan mengajar.. 
tahun depan, insyaAllah akan terus mengajar mereka..
heyyy jadi fivers, ambil SPM.. tinggalkan sekolah.. saying goodbye to the teachers, oh syahdu nya.. 


agak-agak kalau tahun depan nak minta transfer bole tak? 
biar saya yang say goodbye pada mereka, huu.. ada orang kesah ke :p









** kalau macam nampak muka yang sama je dalam gambar di atas
sila abaikan.. hee 

*** next entry? cerita cuti sekolah maybe.. 
cerita luar dari sekolah, insyaAllah
cerita dalam hati? masih suatu r.a.h.s.i.a :)  


6 comments:

Mr. Shari said...

emm cikgu ke? haha

mademoiselle azieshakespeare said...

eh, tak kot :p
student lagi, taun depan form 5, hahha

atok said...

student yeee.
student xnk gtaw rahsia hati haha

Eazy Izzuddin said...

la...
anda tak menghilang
ada ha
hehe

=P

thn depan form 5?
muda agi upenyer

Layans~
The Social Network

Anonymous said...

Hola, Interesante, tidak ada va a continuar con este artнculo?

mademoiselle azieshakespeare said...

atok : berangan la jadi student bila keliling dengan manusia bawah umur ni :P

eazy : ye muda lagi, da bole jadi mak2 da pun, huu