Sunday, December 09, 2012

jom main air :)

ok, sambung cerita semalam.. kisah semalam, 
bangun pagi, lepas subuh saya melepak online dalam bilik, entah pukul berapa keluar tengok anak sedara pegang towel sambil tengok tv
a : mu'az, dah pegang tuala, pergi mandi 
m : paklong kata mandi di sungai 
a : mandi di sungai? *heheh

jadi kami keluar bermandi-manda, lokasi di sungai tekala 
for info : nak masuk sini kena bayar rm1 (dewasa), rm0.50 (budak)
kami datang 5 dewasa and 3 budak + 1 baby dua bulan (kira juga ke? heh)

mari, bagi tugasan kepada gambar-gambar bercerita :)

sudah masuk :)
masuk air, eh masuk dalam air.. si kecik tu taknak turun dalam air, menggigil 

kita letakkan dia kat atas

tinggal lah kami bertiga, macam takde orang je kat situ, kan

pastu dia turun semula, tapi tetap lah sama.. taknak juga turun dalam air, menjerit-jerit,hahah

pemerhati dari atas, puan emak and puan kakak

:)
lepas dah menggigil-gigil semua, naik atas tukar baju semua
then headed to the next place :)


tapi lokasi seterusnya tu, kita jadikan modal untuk entry esok je la, kang takde idea pula nak taip apa, hee :)




***hate this feeling(s), much 
Allah, please.. permudahkan semuanya..

3 comments:

Azuan said...

sg tekala p sekali je..selalu p sg congkak....

cikgu_math said...

bestnya... ada lagi sungai yang jernih airnya seperti ini..

mademoiselle azieshakespeare said...

Azuan :
lama da kot tak gi sg.congkak
ni yang paling dekat dengan rumah

cikgu_math :
pergi aritu takde jernih sangat, sebab bercampur dengan air hujan kot