Sunday, February 08, 2009

uh no! putus fius ;p

ptang semalam ade meeting for subject 'SAINS KEHIDUPAN DALAM PENDIDIKAN'
one of faculty subjects, no final exam but still lotsa works to do,
ktorang kena kaji bout kepelbagaian etnik di malaysia, and on april kena buat pameran...
group aku pilh 'orang asli johor' kawasan kajian kat area mersing.


actually, aku agak2 terkilan tak dapat ikut dorang gi sane coz aku ade kelas ari jumaat
(they went there on thursday till sunday)
coz aku ni budak baek, mane ade ponteng2 kelas, hiks masuk mesin basuh sendrik lar ;p

[gamba danga bay ni saje jek letak, tingat time gi sane last year, jalan2 kat utm, eheheh]

oleh sebab aku-yang-tertinggal, so dengan paksa rela aku gi la meeting tu,
uh sungguh banyak kerja yang perlu dibuat
(ayat dalam hati time en.pengerusi tengah bercakap2)..


aku stared en.pengerusi, sungguh2 m'stare, hiks
(aku memang suker pandang orang macam nak telan,
dengan syarat org tu x pasan or buat xtau, eheheh)..

comey gak mamat neh, ahahah fius aku terputus..
but siyes bole tahan lar, with his blue shirt on.. then mule ar termenyanyi lagu yuna


~is your favourite color blue~
then dengar suara die be
rcakap, aku nyanyi2 lagik
~do you always tell the truth~
~do you believe in outerspace~
~and i'm learning you~
then aku stare lagi en.pengerusi, kind of malay-looking-young-man,
got lines at the corner of his eyes when he smiled, not so dark, just fine, really fine ;p
~is your skin as tanned as mine?~
~does your hair flow sideways?~
tengah aku mencatat-catit, terjeling en.pengerusi kua kan enset dier
~did someone took a portion of your heart?~

~and i'm learning you~

ahahah ape keje aku neh? gi meeting, tapi nyanyi plak ;p
(nyanyi dalam hati je lar, and that song entitled deeper c
onversation by yuna)

and that song, aku tak sempat nyanyi sampai abes, coz dengan sedaya upaya aku cube pasang semula fius yang terputus tadi, kang tak pasai2 aku tak dapat ape2 info, hiksx ;p

kalau kena tajang jurus ke-9 dari kumpulan aku lagi, buat naya jek...
da aku di amanahkan untuk mendengar, so aku mendengar sebaek mungkin


lagu tak abeh, sambung kat bilik je lar, uhuhu bole nyanyi same2 yuna
**aku suke lagu2 yuna, beh3... ala2 norah jones pown ade, hiks...
but she's
malaysian, so support them ;D





pssst: jgn kecoh2... aku nak nyanyi2 jek ;p
(ni cite underground) eheheh

2 comments:

Chekgu BaniHassim said...

angau???
huhu....

erm...keep focus, keep focus...
kang tak siap keje tu...

mademoiselle azieshakespeare said...

angau?
bangau?

owh fius sayer terputus ;p