Friday, March 06, 2009

can i pray for a miracle?

miracle miracle
where did u go
miracle miracle
come to me
miracle miracle...
(cast a spell like a witch ;p)



(sape nak coklat tu, amek arh ;p)

subjek ini telah membuat aku tak berapa betul
'medan elektromagnet'
part of physics yang aku tak suke
sebab kita tak nampak
(that's why aku ada kate physician is a magician,
dorang bole nampak apa yg org lain tak nampak, uhuhuh ;p)

tambah lagi dengan vektor2 tuh
uh... cartesan, silinder, sfera...
2D ok lagi, ni masuk 3D aku pusing..
(kenapa la org dolu2 rajin sangat nak kaji benda2 neh ;p)


ow ye, kali ni thanx kat en.naga plak for this


arigato!~

eheh.. kamu2 bagi, aku kutip je lar ;D
takkan nak tolak plak, kan?
orang kata, tak baik menolak kebaikan orang
(as long as tak menyusahkan kamu)



*** nak sambung study lagi sikit
jap lagi nak tido
ni untuk paper (midsem test) malam esok
uwh haku fenin
tadi (khamis pagi) da lepas satu...
ntah... ada satu soklan dtibai, eheh ;p
(dtibai secara b'ilmiah dan penuh etika)
xde nye nak miracle2 kalau tak usaha

** the day that never comes
(metallica?)



6 comments:

ijechan said...

ohh! dah lama tinggalkan ilmu fizik.. ilmu yg dipraktikkan hanyalah ilmu impuls~ haha. eyh. impuls eja gitu ke? erkk

Dakjaat™ said...

ingatkan baru seremban .. baru nak ajak main .. hahahahhaha! ;p

Shitsurei shimashita said...

saya tahu medan magnet basic je..tapi kalo tentang anatomy leh lah cite..tuing!tuing!

good luck in ur exam :)
makasih kerna sudi paste award tu.

Chekgu BaniHassim said...

aku pun menci fizik gak...
makin pening kalau lagi aku pakse study...

atok said...

herseys sedap gila.
ehhe

mademoiselle azieshakespeare said...

ijechan > kite kire btul je la tu, eheheh

Dakjaat™ > baru seremban? batu la en.mike
uhuhu salah eja ;p
ritu sakan ketawa kan org

Shitsurei shimashita > anatomy? uh ape kah itu? xtau2, ehehe
thanx for the wish

Chekgu BaniHassim > terpaksa chentakan en.fizik..
tapi setakat ni memang tak bole lg bab2 elektrik, uhuhu fenin ;p

atok > nak ke? amek arh :D