Tuesday, March 03, 2009

lepas 6 bulan, boleh datang lagi ye dik


lagi enam bulan...

bermakna aku tiada lagi di sini
lagi enam bulan....

aku bukan lagi bergelar pelajar di perbukitan ini
lagi enam bulan...
(mungkin) aku telah menggenggam sesuatu yang selama ini dinantikan semua *sayu*
lagi enam bulan...

macam-macam benda boleh jadi
kita takkan tahu pun
lagi enam bulan....
siapalah aku untuk menduga hari depan
...



owh actually ayat kat title tu terjadi di sini ..


ini gambar kat dalam pusat kesihatan kampus
aku curi kat campus site, ehehe ;p



aku tak sakit, saje2 je melawat doktor (bole gitu? ehehe)
yup, jumpe dotor, for dental check up (lama tak pegi sbena nye)
then, nothing to be worried...
yeaahh bole makan coklat lagi ;p

tapi yang boring nye, terpaksa tunggu lebih sejam
(nasib baik dah get ready with book and earphone, kalau tak berbulu la aku tunggu)
then aku siap tak sampai 15 minit pown
hurm... sabau je lar
lagi enam bulan? tak tau macam mana .....




****only tell me that u still want me here
when u wander off out there
to those hills of dust and hard winds that blows
in that dry white ocean alone

** aku suke lagu ni
there's somethin u can't express either by words or acts
that's what i felt


9 comments:

Monster La La Land said...

ceklat lagikk
lame ta makan ceklat tinge cair denga
hahahaha
6bulan na gi mane??
na ikot!
hahahaha
:PP

mademoiselle azieshakespeare said...

ahahah tinge cair?
(sj kasi t'bakar ;p)
btw xtau lg nk ke mn,
nk ikut? jom arh...

Monster La La Land said...

mmg..na kutuk org lam blog pon kene intai ngn org sbelah
lalala~

ishh
mmg sje kasi owg tlan liur nih
da la npk frrero rocher kt umah cikyana
adoi

ihik
tih ika ikot blakang azie
ngee~

mademoiselle azieshakespeare said...

ahahah
jom ar kalu nk ikut...
jgn ikt blkg, i might not lead
so kite jln sm2 eh cik ika ;D

jiji najiy said...

suda lama tidak jumpa itu doktor gigi

huhuk~

terdapat kesedaran dalam diriku

hihik.. x )

Kipas said...

musti bes... kan2??

mademoiselle azieshakespeare said...

jiji najiy > alah bnda2 mcm ni kn biasa masuk dlm yuran, kalau tak digunakan rasa cam rugi plak ;p

Kipas > ape yg best eh?
kat sini xde doktor nsem, so cam tak best, ahhaha ;D

Shitsurei shimashita said...

ceklat sedap dimakan begitu saja...ooooo
atas bukit tu kat mananya...jeng2!!

rasa2nya nak posting kat mana?

mademoiselle azieshakespeare said...

di bukit antrabangsa, hehehe

posting kat mana eh?
dunno yet ;p