Wednesday, March 18, 2009

saying goodbye?


actually aku macam tak tau nak taip apa.. ahah blur :p



event malam tadi..
dinner fakulti, dengan tema 'malam florika siswa'
warna 'purple and white'

aku bagi gamba sikit2 la eh


banner yang telah diconteng oleh aku ;p

dekan fakulti, prof. datin dr. siti rahayah..

lepas ni tak tau bila lagi boleh dengar datin

datin seorang yang baik dan faham student
2
last sem, aku tulis tesis di bawah penyeliaan datin :D



we are the fabulous five :D kami budak baek :p
korang memang best, definitely!~



bakal2 cikgu fizik/matematik


after this, we are going to say goodbye to each other
saying goodbye is hard to do (but it can be a relief too)
and the memories (sweet, sour, bitter, hard, smiles and tears)
will always be there, deep down in the heart :)

ada la peristiwa2 makan hati berulam jantung semua
tapi tak perlu la kot aku nak mencanang kat sini
biarlah tu semua jadi warna dalam hidup aku :)
kalau semua nya manis, tak best juga.. senang dapat penyakit :p

and hopefully we will be the great teachers :D
"Guru Pemangkin Modal Insan Cemerlang"



p/s: malas nak letak gamba banyak2
(sebenarnya segan tengok pipi aku yang dah naik dengan jayanya, ahahah)





*** ahad nanti dinner kolej plak
lagi seronok.. 'heart of gold'

final year student tu best eh?
:p



8 comments:

PJ selamba said...

konpuih!
azie ni cikgu ke student?

jiji najiy said...

xpe...
kalo pp da naek itu tandnya sehat+hepi sgt
hehehe... x )

mademoiselle azieshakespeare said...

PJ selamba >
student lagi :D

jiji najiy >
memang selalu sihat+hepi
eheheh

Chekgu BaniHassim said...

awatnye disenset lambang ipt ko??
nk sorok ape??
huhu...

ang hak mane satu??

ijechan said...

haha. jadi final year student best? dapat makan sana sini. event sana sini. huks =)

kirana said...

Amboiiii....anak dara sape lah tuh??? Cantik, anggun, ayu, manis, bergaya dan macam2 lagi. Akak doakan korang berjaya dlm menempuh hidup yg penuh dgn cabaraan dan dugaan nih.

Framestone said...

ingtkan sume purple..rupenye ade jugak hijau ek

mademoiselle azieshakespeare said...

Chekgu BaniHassim >
blum bersedia utk diberitau, nanti2 la.. eheh
chek yg paling cumeyl (gle perasan :p)

ijechan >
event gini best lar
then ade gak, seminar itu ini
(malas nak gi, eheh)

kirana >
tak tau lar anak sape, eheh
btw, thanx for the wishes :D

Framestone >
ouw y kaler hijau tu,
diorang buat persembahan..