Thursday, April 09, 2009

dear darling :D


wah sudah ada dear, darling lagi :p
dedicated to my friend, cik afeera yang jauh di mata (sambung sendiri.. :p)

with the wish 'happy birthday to you'
da dapat pizza, kan? jauh tu aku deliver, haha :D

gamba tak bole blah (wording dia tak cantik, tapi bole la neh :p)

aku kenal dia ni dari form one dulu, tahun 1999
time tu kenal je la, tapi lain kelas
naik form two kami duduk sebelah2.. dia agak banyak mulut compare dengan aku
(jangan marah aku :D)
aku pun bising gak, tapi dengan orang2 yang rapat je la
kalau yang tak kenal aku, confirm kata aku sombong..

then bila kita mula rapat eh? ouwh aku sudah lupa..
kamu ingat tarikhnya? kita tak penah declare kan, haha
it was just a simple knot :D
and i'm glad to have you as a friend
even aku ini sangat sengal

ape2 lar, haha speechless secara tiba-tiba :p
wishing u all the best, may all the prays come true
and always in God's bless ...

________________________________________________

okeyp ini plak tanda hati dari gurls yang cumeyl2 :D
aku da amek, then lupa nak tempek kat sini, eheh

1st one dari pikok
rajin btoi dia neh mengedit
and the bear is really cute.. thanx dear :D



and lagi satu dari ika si monster
dia ni pun rajin mengedit :D
cumeyl2... thanx juga darling



hopefully mereka2 dua orang ni, will get what they're dreaming of
eyp lepak kat umah memang best
tapi kalau lama2, jadi sebaliknya lor :D





*** still dreaming of..
karambunai, yeah karambunai :D
please God, bring me there


8 comments:

Cookie Monster said...

wahh
besday azie ker??
huhuhu
harus kasi ediah ni
hihiks

tula..lepak2 kart ruma lelama mengundang bencana
;D

mademoiselle azieshakespeare said...

Cookie Monster >
eh bukan2..
my friend itu lar :D

piKOk said...

iyerp!!
lepak kat umah lama2 ley jadik tensyen gaks..
haha

hepy besday cik afeera!!
hehe

Shitsurei shimashita said...

tru friendship will never end. hehehe..sengal sangat camner tu cik azie? hehehe..

Eazy Izzuddin said...

happy besday 2..
xD
tahniah dpt awards..
xD

cik afeera said...

zie...hekhek...segan aku weyh~!! :">


cik cookie...kalo nk bg i adiah tu pon bleh gak~ hahaha


mekaseh pikok :">


errrr tetibe lak lawan aku jd tuan umah~!!xper lar....umah ko umah aku gak kan zie??heheheheh....


nyway,thanx a lot... :"> nnti i kol u yer yang...arini kat skul agak kebizian lor....maklum ler jadik pengacara majlis :p gile skema ayat =)) hahahaha

mademoiselle azieshakespeare said...

piKOk >
cepat2 la dapat study semula..
eheh :D doa ni

Shitsurei shimashita >
as long as both side respect each other :D
errrr sengal itu.. er macam mana eh
macam ini la, ehehe :p

Eazy Izzuddin >
wish kat orang yg da tua tuh :p
dapat award memang besh.. bole tempek2 :D

mademoiselle azieshakespeare said...

cik afeera >
oit lawan tokeyh nampak..
melampau plak tuh :D
xpe2... kalau rumah, aku halau jek, ahaha

u nak kol eh? kol lar.. enset tuh memang salu tak bunyik pown :p

jap.. ko jadi pengacara majlis?
jap.. nak imagine.. btul ke ni? cam tak caye jek