Thursday, April 09, 2009

glamour u :p


uh gile, gile.. memang gile..
tanpa sedar, aku tonton dari awal sampai latest episod
dari diorang nye audition, sampai beberapa elimination..
tonton secara lompat2, lari2 :p

actually aku bukan jenis yang layan reality show
tapi entah dapat link tu dari mana, then tertonton plak.. adeyh
(seronok tengok diorang gaduh2, ahaha jahat aku ni :p)

awal2 tu ada a girl yang pakai tudung, namakan dia siti
'you are fashionably sweet'
'we can do something for her'
'why should it bother you?'
(tak silap, macam tu la)
antara ayat2 judges berkenaan yang berbunyi agak optimis

'.....taking down your scarf, will you mind to do it?'
say it, say it...

NO!
(definitely NO!) aku sambung :p

cik siti, awat ang pilih yang ni?

ang tak tengok yang season 1 dulu? sama ja
ang join la gadis melayu ka?

kan lagi comey? dekattt di hati...
:
:
tapi ang tak dapat pun kan yang ni? baguih la
kang terkejut orang kampung..
nanti ang try gadis melayu (kot la tv9 nak buat season 2)

kita lawan sama2 eh
hah? tetibe.. :D tak kuasa aku


agak-agak bole tak? ahahah (perempuan perasan :p)

p/s: sila jangan percaya pada gambar
aku taktau kenapa kamera sangat suka dengan aku :p

V
v

ouwh i'm a real photogeDik :D




*** aku tak mahu jadi gleme
lagi2 kalau gleme murahan
aku mahu hidup biasa2 saja
kerana aku hanya orang biasa :D


13 comments:

Cookie Monster said...

hahaa
citer gadis melayu ker?
'taking down your scarf, will you mind to do it?'
say it, say it...

NO!

suke lar ayat nih
penuh mksud gituu
huhuhh
:P

mademoiselle azieshakespeare said...

bukan2.. bukan cite gadis melayu
ni cite laen :D

milimilo said...

siti tu pilih yg bukak tudung ke??rncgn ape la ni ye?huhu

piKOk said...

cik Azie da sesuai nk join Gadis Melayu..
huhu

rncgn pe tuu yg suh peserta bukak2 tdung?

cikgu_math said...

kat mana-mana pun... prinsip yang paling penting! betul tak?

mademoiselle azieshakespeare said...

milimilo >
she said NO

piKOk >
hah? tak seswai langsung,
ahaha :D

cikgu_math >
yup, the pricipe :D

cik afeera said...

rancangan malaysian next top model~!!hahahaha


weyh...mane name aku nyer :-w debik kang :-w

mademoiselle azieshakespeare said...

cik afeera >
name ape nye? kan aku da bagi syarat
ketuk kang :p
sesuke je nak debik orang, haha :D

atok said...

try la join.
mane taw ade rezki.
haha

najia . said...

wiwiit cun lah ;)

Mr.shari said...

camera pon ske kat saya,hihi
{xde kaitan]
:]

fithot said...

wahh2 model la ;p

mademoiselle azieshakespeare said...

atok >
haha tak bole lar
tak layak pown :p

najia . >
sape cun?
najia memang cun, eheh :D

Mr.shari >
ouwh photogedik gak la ni eh
:p

fithot >
model? mana?
(cari2 di sekeliling :p)