Thursday, April 02, 2009

thanx sangat2 :D and sorry too ..


first nak say sorry sebab belum sempat nak edit gamba2 pameran
i sungguh banyak kerja lorh...
actually tadi baru abis test bahasa arab
to be frank, aku tak study sangat and main tibai je jawab
(sila jangan ikut perangai ini, eheh :p)
esok plak kena hantar soalan tugasan 5 'medan elektromagnet'
and petang nya kena present untuk subjek kaunseling
(huuu nasib baik la tadi dr. geri kata mekanik kuantum bole anta next week :D)

pameran da abes.. i'm having fun for sure
macam biasa la, yang tak berapa nak fun tu.. tak yah dilayan sangat :)
and gamba mereka2 aku belum email, maybe after tomorrow
(yang 1st day sudah settle :D)


btw nak say thanx kat ika and paan
sebab dorang kasi award2 yang sungguh comeyl kat i.. i really lurve it :D

kite tengok yang cik ika monster dulu
ouwh dia kasi monster kaler ijau.. sangat cumeyl dear babe :D

*giler terharu coz ada nama i di situ, thanx :D
cik ika da banyak update blog dia.. tadi tengok ada cite pasal D60
tapi aku masih belum baca.. nanti eh.. i baca :)


and lagi satu dari paan art creative
cumeyl jugak.. ada laptop kaler pink lagi :D

paan pun dah banyak upload artworks dia.. the latest one 'yes chou'
macam poster filem.. great dude :D

actually.. award2 ni datang dengan syarat2 (dua2 dengan syarat yang sama)

So here's the rule
:

1. The winner can put the logo on his/her awesome blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of those you’ve nominated!


aku dapat tunaikan rules number 1 and 2 only
(link mereka huruf yang bold kaler merah itu :D)
sorry sangat2.. coz tak dapat nak fikir nak bagi kat sape..
or maybe someday.. aku bagi kat korang plak..
bukan 7, tapi 77, eheh :p





***sorry eh kamu2..
nanti aku komen2 di blog2 kamu
tadi sempat nak jenguk2 kejap je
and bole kasi sikit mesej untuk mereka berdua ini sahaja
yang lain2.. sorry eh :)

**ada orang kasi award lagi ke?
or ada yang aku lupe nak amek ke?
sila beritau eh.. waaah gile perasan ar ko :p
(ada dua tag masih di dalam draft.. adeyh)


5 comments:

Cookie Monster said...

hihihi
wlcome2
tima kasih juge bia kan mnster mmbiak disini
;P
kalu rjin bace la ek belog sayer
hihik
xD

mademoiselle azieshakespeare said...

alamak.. suda membiak ke?
ehehe
okeyh. nanti mesti baca punye

Valdemir Reis said...

Hello! I am visiting you, congratulations, your blog is very good, harmonious and beautiful, full of creativity, excellent! Gostei. I feel honored and happy. We are happy when they contribute to the happiness of our fellow. Leave a brotherly hug and fair. All the best, together with a great and happy weekend. Always find us here ... I await your visit. Happiness, brightness, much peace and protection.
Valdemir Reis

mademoiselle azieshakespeare said...

Valdemir Reis >
thanx sooo much
i'll take it as a compliment :D
for a simple blog like mine

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片