Monday, April 13, 2009

tuntun muvie di pagi hari :p

it sounds crazy, i know :D
pagi-pagi suda tuntun movie..
nak wat cane, pagi2 la line wi-fi sangat clear.. no sangkut2
(what a best reason, right? haha lagi :p)

nak di jadikan cerita, semalam sangat la teringin nak dengar lagu ogy ahmad daud
lagu bertajuk 'kisah cinta'
(bukan sebab aku dah jatuh cinta or putus cinta.. just rindu mahu dengar saja :D)
so aku pun cari la kat youtube..
and ini yang aku dapat




dari situ la dapat movie yang di tuntun itu :D
partition (movie tahun 2007) tapi aku tak pernah tau pun, heh


ini movie orang putih, bukan bollywood

siapa berlakon?

mereka-mereka ini (pelakon utama je la eh :D)


jimi mistry and kristin kreuk

mereka2 jadi begini :D


a sikh and a pakistani girl.. that little boy was their son

best sangat ke?
mau baca review? nah amek ni
review from incik wikipedia
nak review dari aku? uwh nanti eh..
masih sedu sedan

haha tak kuasa nak sedu sedan :p..

aku nak dengar lagu itu lagi lar




~mengapa dunia kejam pada mereka yang bercinta
mengapa bercinta harus ada saja perpisahan
kisah cinta berakhir dengan penuh ratapan..
kisah cinta berakhir dengan penuh harapan..

kisah cinta..~

(gambar semua amek dari yahoo image.. no editing
so time kasih pacik yahoo :D)



**oit study la macik
sukati ko nak tengok2 movie eh
heheh :D
(study week sudah bermula)


8 comments:

piKOk said...

best k lagu Ogy tu?

jgnkan tgok, title movie tu pun xpenah dgr..hehe

mademoiselle azieshakespeare said...

piKOk >
best.. sayu2 gitu :D
try la dengar
nanti cite pasal movie tu plak eh :)

atok said...

lawanye kristin kreukk.
erheh

azuan said...

pagie2...
mmg best...
tenet mmg laju...

milimilo said...

baru je tengok cite ni smlm kat channel star muvies..mcm hape je endingnye laki dye mati..kalo dh msok islam,bg jela dorang bsame.wtpe nk halang2 ag..aduy2.susah btol idop kat sane

ijechan said...

owhh!! study week bermula.. movie marathon bmula gak ke? haha

mademoiselle azieshakespeare said...

atok >
dia memang lawa
sebab abes sume mix :D

azuan >
btoi2.. sampai tak terkejar
ahaha

milimilo >
okey la ni..
asek endin happily ever after jek
tak real la

ijechan >
takde arh..
tak sempat pun nak buat marathon
haha :p

Anonymous said...

Want to etll you..
Oh..

No matter