Thursday, May 07, 2009

secrets-revealed #1 (partie-un)


Entry
ini dan berikutnya adalah satu siri self-reflection. Untuk ingatan di hari tua, haha.
(Boleh tinggalkan jika tidak berminat :D)




Since aku dah habis exam, and bakal tinggalkan kampus terchenta ini, biarlah ia tidak menjadi rahsia lagi. Habis untuk my first degree, yeah!

Aku tahu ada followers aku yang satu kampus, ada tu aku perasan siap pernah satu kelas lagi (tahun sebelum-sebelum la, bukan tahun ni).

Oh sebelum tu, sorry eh yang mana pernah tanya, then aku tak jawab. Bagi aku, bila dah sampai masa yang sesuai, i'll tell :D



paper-bag tu dapat masa hari 1st daftar kat fakulti dulu (tahun 2005)
kad matrik ada riben :p eyh nametag tu kat mana eh



Di sinilah aku. Universiti Kebangsaan Malaysia (kampus Bangi)

Being here for four years, with so much memories to remember. Empat tahun itu bukan satu jangka masa yang singkat, but once we get throuh it
, macam tak terasa dah habis tempoh :D




Cerita kat sini pun banyak, kalau nak taip satu-satu memang tak habis. Gambar pun banyak, nak upload satu-satu pun tak larat, heee :p

So ini je lah, nanti aku sambung lagi, siri lain di tempat lain :D







*** insyaAllah aku akan kembali ke sini
dengan jubah oren ini

waaaa kenapa fak aku warna oren?
tak suka betul... uhuh :p



9 comments:

Cookie Monster said...

wahh...azie blaja ukm bangi?
besnyaaa...
da abis wat degree lagi tuhh
huhu
x)

mademoiselle azieshakespeare said...

Cookie Monster >
errr best ke?
.... best-best :D
lagi best sebab suda abes

joegrimjow said...

pernah tersesat dlm ukm

Eazy Izzuddin said...

tahniah!...
ada awards menanti anda di blog eazy izzuddin...
thanks be my follower..
sila ambel ea
=D
xD

mademoiselle azieshakespeare said...

joegrimjow >
macam mana la bole sesat
ukm bukan besar sangat pun, heh :D

Eazy Izzuddin >
yarh akan di ambil
thanx :D

atok said...

aih?
name tag tu tulis azieshakespeare jugak ke?
hm

mademoiselle azieshakespeare said...

atok >
percaya la sangat, eheh
sudah di edit pastinya :D

cik afeera said...

jubah kami kaler merun~ nnti konvo bawak si dia yer~ hahahaa

mademoiselle azieshakespeare said...

sape si dia?
haha tak tau :p