Wednesday, May 06, 2009

T.A.M.A.T yeah :D

Exam sudah habis. Yeah :D (macam mahu jerit) Rilex-rilex... Habiskan aiskrim dulu, heh


Apa-apa hal mahu tampal award dulu lar :D




First dari cik afeera. Thanx darling... aku macam lupa la kita dah kenal for almost 10 years, uisy lama gak tu eh, thanx la sanggup layan perangai huduh aku, hahaha :p



Ni pula dari en.setiasahabat. Err sebenarnya segan nak ambik, tapi dah ada pesan kat shoutbox tu, so amek je la. Heee... Thanx :D



Last and never be the least, ambik dari cik ika monster (dengan tak malu nya mengambil, hehe). Cumeyl lar :D




Sekarang sedang tunggu waktu untuk pulang ke rumah.

Tapi sebelum tu aku nak online sampai lebam, haha :p
(aku bayar ok wi-fi ini) Aku nak download lagu yang nak dengar dari aritu lagi, nak lompat-lompat tonton apa-apa cerita, nak cari resepi (uwwhh mau jadi tukang masak? macam tak percaya, haha), nak update blog yang pastinya :D


Oh ya aku dalam proses mengumpul bahan. Tunggu eh, siri 'revealing the secrets' (kalau nak baca la, heh aku no hal taip jek)







** barang tak habis kemas lagi
huh malas nyer ;p

8 comments:

tehais said...

Banyaknya award.
Slmat mendonlod lagu2.heheh

tehais said...

Banyaknya award.
Slmat mendonlod lagu2.heheh

mademoiselle azieshakespeare said...

tehais >
berkumpul, tu yg jadi gini, eheh
tgah tgu line laju, baru bole start operasi :D

ije said...

balas dendam nampak. siap berazam nak online smpai lebam. ehe

piKOk said...

kira da abes study la niey erk??

mademoiselle azieshakespeare said...

ije >
lebih kurang la, tapi tak buat pun
banyak tido ada, ahah :p

piKOk >
yup, utk 1st degree sudah habis :D

cik afeera said...

tahniah~!!jom amek second deg plak~

ko amek sc comp...aku amek pendidikan fizik~ hahahaha....kite tukar kos~ nak??

mademoiselle azieshakespeare said...

cik afeera >
tukar? alamak ...
takut nanti aku jadi 'software engineer'la plak
urgh tetibe macam lain kos jek
haha bantai :p