Tuesday, May 05, 2009

sometimes it can be really annoying :p


Today was one of the day. I don't know where it came from, kept thinking of that something, huuu (ada ala-ala orang mengidam kot :p)

Then aku siap-siap lebih kurang, terus keluar, to the town as someone said 'where satay was born'. Hahah cantik 'perlambangan' itu (taktau la apa word yang sesuai, heee).

Cari barang sikit, to be specific makanan.. ya saya memang suka makan, so what :p

Then baru beli ini, yang diidamkan :D


KFC toasted twister (air da abis time aku tunggu bus, heh :p)


Sedap... Itu je aku bole describe, ehee.. Try la kalau nak :D






** masih belum dapat menaip panjang
i am running out of time (konon nya)
maybe tomorrow.. maybe :D

10 comments:

Eazy Izzuddin said...

ohoho...
sodap gler...
espicially cheezy wedges..
ohoho
xD

ije said...

esok boleh menapak kfc lak ni!~ =D ehe

::LiYa:: said...

aduh!
buat sy lapar jugak!

Cookie Monster said...

kek ef si toasted twister??
wahhh!
cam sedap!
mau cubaan larr
xD

Chekgu BaniHassim said...

tayang je, takmo bagi sket baik takyah...
dekut...!

kirim la sket kat sini...
huhu

azuan said...

nak jugak!!
especially cheezy wedges..

mademoiselle azieshakespeare said...

Eazy Izzuddin >
yarh memang sedap
itu cheesy :D

ije >
sila-sila, hee

::LiYa:: >
eheh saje buat org lapa :p

mademoiselle azieshakespeare said...

Cookie Monster >
cubaan la, cik ika
marveles :D

Chekgu BaniHassim >
haha ini je pun yan mampu dibuat
kirim? kirim kertas, nak :p

azuan >
minta kat akak kepsi tu eh
eheh :p

atok said...

cheezy wedgez terbaekk.
eheh

mademoiselle azieshakespeare said...

atok >
yarh :D
it's finger lickin' good
(betul ke aku taip ni? bantai la)