Sunday, November 08, 2009

apa saya buat ni?


secara tiba-tiba saya telah mendaftarkan diri sebagai salah seorang pengguna laman sosial yang banyak digunak pada masa ini.
(apasal masuk mood ayat surat khabar pula ni? huuu)
aku buang tebiat :p dah tak tahu nak taip apa kot, tapi nak juga menaip....



macam tak berapa clear printscreen ni



sekarang dah kembali ke rumah, home-sweet-home...
masih memegang status 'P.O.W who R.I.P' (prisoner-of-war who rest-in-pieces, not really in peace, and absolutely not in the prison) :p

baru ni buat rekod yang boleh membanggakan diri sendiri..
aku siapkan assignment (report and the slides) dalam masa tak sampai dua hari...
tu pun sebab aku banyak main, kalau tak mesti lagi cepat...
boleh la nak masuk dalam rekod persendirian, sebab kalau ikutkan dulu2 time study, mana pernah aku siapkan assignment cepat macam ni, paling2 pun mesti labih seminggu gak.. alasannya sebab naik turun library, hahha nama pun alasan kan? biasa la....

assignment tu my cousin yang punya, aku tolong je... lagi pun aku mana ada buat apa
ok gak, macam buat revision apa yang dah belajar dulu2..
bout PPBK (Pengajaran dan Pembelajaran Berbantukan Komputer)

untuk report kena cerita macam mana internet mempengaruhi pendidik dan implementasi PPBK
and aku rasa power point tu yang paling cute pernah aku buat..
heh, perasan lagi.. ok jangan layan statement2 perasan ni... bukan apa, dulu2 mana ada masa nak explore semua tu, buat simple2 sudah... that's it another alasan :p


dah la, mengarut je... heee.... ini lah namanya entry perasaan perasan







** rasa macam kena pergi klinik/hospital
macam ada something tak kena dengan anatomi aku
but hopefully, nothing's wrong... :)