Monday, December 21, 2009

happy dan mahu terus happy :D


current mood : happy, dan hopefully akan terus happy...

petang ni, dah boleh buat confirmation bout my posting, alhamdulillah...
dah bole check online, ye la surat still belum sampai kat tangan... bukan belum dapat, tapi dah berpassing-passing, last sekali dengar, surat tu dah sampai kat putrajaya pula, huuu
bila la nak sampai kat tangan aku...

here goes the result....



which school, tak tau la lagi... mak dah mula mereka-reka sekolah yang dekat2 rumah ni, heee :D
hopefully, bukan sekolah budak nakal, hahha :p

kalau ikut kan, sebelum2 ni memang taknak minta KL
masa kat UKM dulu pun, memang aku minta negeri 33, masa online pun, aku minta negeri tu
tapi sampai masa interview, aku tulis KL first
(and know what, aku memang selalu dapat the first choice, heh)

kenapa aku tukar? i have my own reason
nanti la... sebab petang ni, nak taip entry pendek je :D


oh ye, tahniah juga untuk semua kawan-kawan, yang dapat mengajar kat negeri2 pilihan, yang dapat kat matrikulasi, congratulations to all of us, heee...
here goes, we'll rock the education world! yeah


and end with the song.... i kan happy :D

6 comments:

BuLaN iTu aKu said...

tahniah..
semoga kamu berjaya dengan kerjaya kamu..
salam perkenalan

AzuanBudakPandai said...

arap dpt posting kt tmpat yg kamu hendak hoho

piKOk said...

tahniah..tahniah..
moga menjadik cikgu yang terbaikkkkk!!!
ngee~~

mademoiselle azieshakespeare said...

BuLaN iTu aKu
> thanx...
salam perkenalan :)

AzuanBudakPandai
> taktau la nak arap kan ke mana pun, heee

piKOk
> thanx... hopefully la kan,

chekgu BaniHassim said...

tahniah...
dah posting ye cikgu azie??
dpt jadi cikgu KL lak tuu

bsr cabarannya...semoga bertahan dan terus berusaha utk jadi warga pendidik...

mademoiselle azieshakespeare said...

chekgu BaniHassim
>thanx...
sangat takut sebenar nya ni..
tgah bndar, xtau which school, huuu