Friday, April 09, 2010

agak tension

ini entry lepas geram, mungkin...

aku adalah sangat bengang, melampau-lampau pula rasanya
ni la bila kita buat baik sikit, diorang mula nak naik pijak kepala

sebelum ni memang da ala-ala garang dengan diorang, then semua muka kelat je..
sekarang bila aku try to make friends, mula la naik kepala, pijak kita pula

atau patutnya aku buat tak tahu je kat mereka2 yang tak tau diuntung ni?

i've tried to put myself in their shoes, but sometimes the shoes can't fit me well

aku boleh je nak stand with students yang tak berapa nak pandai
tapi aku sangat tak boleh tahan denngan mereka yang kurang-hajar
lagi la kalau ditambah du tu, tak-pandai-and-kurang-ajar
memang betul2 taktau diuntung punya manusia, patut sembelih je kot sorang2 :p

mentang2 la cikgu nye baik, diorang nak naik kepala
nak kata budak2 kecil, semua nya dah besar panjang, 16 years old da pun
tengok saiz, memang da layak jadi mak/bapak budak da pun
tapi tu la, perangai langsung2 tak tally!

bengang je la aku, tapi ni la masalah nye taktau macam mana nak marah
(or aku jaga sangat perasaan diorang,, sampai lupa dengan perasaan sendiri?)
yang pasti nya tadi, memang dah berkaca-kaca mata aku, tunggu time nak jatuh je
so, sebelum apa-apa jadi, aku sumbat earphone kat telinga
terus dentum dengan stolen-butterfingers, jadi la pekak artifisial




sampai rumah, tak boleh bertahan lagi
lepas kan je semua, then terus tidur, how i wish... kalau tidur boleh buat aku lupa semua tu, biar la aku tidur...




spp, cepat la panggil interview..
then cepat la sahkan jawatan aku

aku nak minta tukar ni,
nak masuk kampung pula, huu....

3 comments:

mIsH IeRA cIK irAh said...

bukan senang nak jadi pendidik. kire apa2 pekerjaan pon u kene face dengan macam2 jenis kerenah. I rasa better buat2 tatau.spesis macam tuh di rotan di rejam die x kan amek endah punye~sebab i spesis tuh~ spesis macam tuh u kene guna reverse psikologi.salah sorg yg berjaya buat I kureng buat hal bile cikgu tuh cakap dgn nada slow,lembut dan biasa2 macam ni"ala saya x kisah awak nak ponteng2 ney.tp x berkat ah.saya sumpah fail terus."ciss sumpah sakit pon pegi kelas die

mademoiselle azieshakespeare said...

i've tried..
tapi kesian, org lain pula yg terasa, bukan manusia yg sepatut nye tu...
huuu, so sad

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片