Saturday, April 03, 2010

rasa macam balik dari tuisyen je..

itu lah apa yang aku rasa untuk hari ni, huuu :p

actually tadi gi sekolah, ada 'hari anugerah dan mesyuarat PIBG'
keje aku, cari jawapan paper sains, then baca novel (bohsan okey....)
da ar tadi, konon amek gamba, tapi entah macam mana kamera macam buat hal
memang rasa nak marah gak la, (yang tak bawa kamera sendiri tu kenapa la)


balik ke rumah tu la, aku rasa diri sendiri macam balik dari tuisyen
felt like a student who'll facing the SPM :D
entah.. perasan masih kanak-kanak kot, hahha

dresscode tadi macam biasa > baju kurung + backpack + silver shoes (yg skali tgok ada gaya kasut sekola je)
sebelah tangan pegang plastik buku > koleksi soalan Fizik + mag fokus SPM + (buku ape ntah, lupe tajuk :p)
tangan lagi satu pula bawa oreo mcflurry, heh...


time tu la tetibe kepala melayang2, cuba buat bayangan2 yang tak pernah jadi pun
ye la, mana pernah aku pergi tuisyen selama ni, heh..
plus, dulu2 aku sekola kat kawasan kampung, takde nye nak keluar rayau macam tadi :p





entry takde motif, sorry....