Monday, April 19, 2010

nak senyumm laa...

first, nak ngadu dulu..
actually taktau la apa perasaan ni, campur2 gak la..
terasa sangat2, ada ke main perli2, huu..
sakit.. makan dalam uwh, tapi sabau je la..

da perli aku, tak lama pastu bole pula bagi kerja
dengan ayat mandatori 'nak esok ye'
wahahha seronok nye la aku dengar
da la esok ada cikgu yang nak observe kelas fizik aku
then cuak dengar kata nazir nak tengok2 juga cikgu2 sains and math
uh susah hati betul la..

sabar la azie, buat je konon2 ko tak dengar pun ayat perli tu
konon time tu telinga tengah sumbat dengan butterfingers kesayangan tuh, huu..
wonder gak, nape time tu aku tak on mp3 aku eh?
biar dentum kat telinga, takyah dengar bunyi2 dari alam luar

malam ni, nak taknak ter'paksa' la aku menaip benda2 tu
benda yang sebenarnya adalah penipuan semata2, huh benci gile2 ni
okey, tamat la kot aduan rakyat :p


tukar mood... tak boleh fikir sangat benda2 yang buat bengang ni
kang makin biol kapla, hahha :p


sebelum balik tadi, sempat main jeling dengan somenone, uh suka ke?
(tapi tak boleh tunjuk sangat la the feelings)
kang tak pasal2 jadi gosip, da la my students ramai betul nak jadi matchmaker
yang gila nye bole nak match aku dengan 'laki-orang'
uh tak mau la saya ;p
dan bila mereka tanya 'soalan itu'
jawapan saya senang je, 'belum berlaku sebarang inelastic collision' hahha tu la tanya lagi kat cikgu fizik
kalau inertia dia tengah tinggi, memang dan je nak stay kan keadaan diri pada asalnya :p

ah sudah, azie da masuk mode cikgu cemerlang fizik.. semua benda nak guna terms dalam fizik, hoho :D

er tadi sebenarnya nak cite ape eh?
macam da melalut merapu je, sabau je la...

saya nak senyum sebenarnya, tapi saya segan
kalau nanti senyum tu disalah tafsirkan?
kalau nanti senyum tu tidak berbalas?
kalau nanti senyum tu hanya dari satu pihak?

admit it, memang jarang nampak dia senyum (seems like me, suatu masa)
but selalu nampak dia jeling (heh, kantoi aku pun jeling sama)







er.. da la, bila masuk bab2 camni aku mula susah nak karang ayat
rasa cam pelik je nak ekspresikan perasaan unik ni
sebab ianya bukan semudah menyebut semula prefixes :p



till then, see ya
azieshakespeare
6.45 pm

3 comments:

jane said...

main jeling2????

muhahahhahahahaha aku suke =)
selalu buat kat u dulu kalo admire org

kahkahkah

Farid Fernandez said...

senyum itu sedekah ok :)

mademoiselle azieshakespeare said...

jane
> hee syok arh
(tu je yang bole :p)

Farid Fernandez
> er.. ok tgah bagi sedekah ni