Monday, May 31, 2010

saya bukan muda lagi..

*sigh*

azie, jangan mengeluh..
hurm..


kepala rasa berat sebenarnya, lately ni memang selalu je rasa macam pening2, tapi lebih kepada sakit.. taktau la kenapa.. migrain? entah, saya taktau migrain tu macam mana..
nak check, niat tu memang ada.. tapi tak juga pergi lagi.. hurm..

hari ni, isnin.. kat sekolah ada majlis persaraan GPK HEM
so far, ok la.. sayu gak rasa tadi, dengar cite2 die :)
jeling2 dengan encik gstt (siapa ni, hahha :p)
saya jeling dia masa dia pandang lain, dia pandang saya terus saya tengok lain, hahha funny
nak buat macam mana sekolah tu memang kurang stok lelaki, yang ada pun laki2 orang :p


and balik sekolah, baru je.. petang ni
kepala saya jadi ala2 lalok (lama tak guna this word :p)
saya need skuad tambahan, so i've to say thanx to cik puan afeera

saya memang agak blur bila dapat soalan2 agak luar alam
(definisi untuk soalan2 berkaitan relationship)
ye, saya bukan nya muda lagi.. walaupun baru je admit perasan muda dalam previous entry, hee..

terkejut..
actually sebelum ni pun akak tu ada tanya, tapi saya tak ambil port
sebab saya fikir dia saja je nak beramah mesra..
sampai la statement petang tadi, terus saya da tatau nak kata apa lagi

untuk cik puan afeera,
thanx.. sebab dengar aku
thanx sebab bagi cadangan yang agak boleh cairkan kepala aku :p


saya bukan nya muda lagi
dan bukan nya akan terus jadi muda..
memang saya kena fikirkan tentang ini


tengok cermin, cakap pada diri sendiri:
-aku tak cantik, aku sedar...
tapi aku bersyukur sebab Allah ciptakan semuanya dengan cantik
*senyum* terus rasa extra comel :p






*** dalam kepala ada benda lain
takut.. kalau dah terberjanji dengan yang sana
takut kalau yang sana menunggu dan berharap
takut dengan semuanya..

4 comments:

Eazy Izzuddin said...

senyum slalu nmpk muda..
xD

azuan said...

semakin hari semakin tue~
memang tak boleh lari lol~
huhuu

Mohd Nasri Md. Nasir said...

mude pe..hehe

mademoiselle azieshakespeare said...

Eazy Izzuddin
> sedang, dan akan terus senyum, insyaALLah :D..

azuan
> tak bole lari?
jalan je la nampak gaya nya, hee :p

Mohd Nasri Md. Nasir
> yup, masih muda :D