Wednesday, March 25, 2009

menghampiri garisan penamat :)


sebelum ni aku pernah buat satu entry pasal
checklist and reminder
yang perlu aku buat sebelum keluar dari sini

and hari ni, bila check2 semula.. semua nya hampir dibereskan

(alhamdulillah.. glad with it :D)

[gambar untuk konvo je belum email lagi]

bebaru ni pergi ambil surat ni di pejabat fakulti

'surat pengesahan jangkaan tamat pengajian'


aku pun tak tau surat ni untuk apa, ambil je.. uhuhu :p
(kurang dua bulan lagi di sini)


borang untuk posting pun dah diisi dan dihantar

ada yang kata tak payah buat yang online, tapi kami2 isi juga :)

:vv30.gif:


pernah ter'confuse' aritu, sampai hampir tak diisi
sebab salah baca, ingat kan dia tulis GSTT, ehehe :p
(GSTT itu 'guru sandaran tidak terlatih')



bila dah isi borang2 ni, mula la ada soalan 'ko minta mana?'
okey.. aku minta untuk kembali ke negeri kelahiran aku

kat mana? check my IC number

nombor tengah adalah 33, itu la negeri kelahiran aku

(tapi budak2 bertuah
je dapat nombor ni :p) :vv33.gif:even mak abah bukan di sana, tapi aku tetap mahu ke sana
aku mahu kembali mendengar loghat2 yang katanya mengikut aliran sungai :)

aku mahu kembali ke sana
tanah yang menyaksikan jatuh bangun aku


:small_boy_14.gif:
kalau tanya kat mak, mesti mak suruh minta dekat2 sini je
kalau beritahu opah, mesti opah suruh minta kat kampung, teman dia, uhuhu
tapi, aku tak boleh nak puask
an hati semua orang
aku mahu di sana

(lagipun aku memang guna alamat sana.. no hal la kot)




p/s: ni pun baru apply..
bukan nye confirm2 dapat kat sana

banyak lagi nak kena tempuh

:fire_guy16:




*** untuk kawan2 yang apply for KPLI/DPLI
and dah confirm nama untuk m-test

good luck! i'll wish you all the best
rezeki masing2.. kalau dapat, jangan sia2kan :D
kami bakal2 guru lepasan ijazah sentiasa berbesar hati
(poyo la pulak :p)
selagi hak kami tidak diabaikan
(kak aina dari UPSI aritu da posting ke belum eh?)


6 comments:

atok said...

33?
lahir kat ne tu lolx?
eheh

penjenayah.merah.jambu. said...

oho..
33 mane ye?
tataolah..

Chekgu BaniHassim said...

amik jauh2 la sket...
kalau balik kampung tu terasala balik kampung...
kalau x, jadi cam aku nih...
org balik kmpg time cuti, aku hari2 balik kmpng...

mademoiselle azieshakespeare said...

atok >
heh? tatau eh? :p

penjenayah.merah.jambu. >
kami budak2 bertuah :D

Chekgu BaniHassim >
kira jauh la ni..
bukan dengan mak abah :)

Framestone said...

ops bro nk tnye nie..kamu sebenarnye berlajar mne ek

mademoiselle azieshakespeare said...

mau tau ke?
adeyh nanti2 lar :)