Friday, March 20, 2009

nak buat cane...


:small_boy_13.gif:aku tak kisah, kalau nak kena denda ke ape ke
(setakat ni takde lagi denda2 neh)
lagipun aku rasa event tu macam tak berapa nak ada kaitan dengan aku
memang ar bagus, tapi aku sangat pasti..
kalau aku datang pun, aku tutup mata.. takpun layan buku cite
:vv51.gif:
[ape mende aku taip neh? ow ho ini ialah rentetan entry semalam]


soalan2 yang tak larat nak dengar untuk pagi tadi
'ko pergi ke esok?'
dan dengan slumbe nya, aku jawab...
'tak kuasa.. aku nak balik'
ahaha aku memang suke bagi jawapan suka hati
aku tak daftar pun nak gi.. yang pandai2 masukkan nama orang buat ape?
(protes lagi.. eheh sowie :D)


aku call mak, kunun nak minta abah ambil kat komuter
(jangan tanya kenapa aku tak tanya terus kat abah ;p)
tapi adik yang jawab
diorang dua bising.. 'takyah balik, takyah balik..'
chet tak senunuh punye adik2, mentang2 ar tengah coti2
geram betul~
:vv27.gif:
then tak lama lepas tu, mak call
'kamu nak balik petang ni ke?'
:
:
:
'tak yah la'
hah? mak tak bagi balik? sampai ati....
:small_boy_18.gif:
'ada orang la..'

hurm.. aku da tau.. abang ipar aku la tu
dia balik dari labuan, mak kata ambil periksa.. taktau apa, malas nak tanya
(yang dulu gi minta tuka kat sana buat apa ntah.. tak puas hati, ahahah :p)

kalau abang ipar aku ada, susah la..
kena pakai tudung dalam rumah, malas arh
nak tidur golek2 depan tv pun tak boleh :p
(abang ipar itu bukan abang kamu eh, ada limit)

so keputusan nya...
maybe balik juga sekejap siang esok
[tengok la dulu]
malam ni boleh buat soalan tutor 'quantum mechanics' tu dulu
(must think positive :D ...segala peristiwa ada hikmahnya)



:vv16.gif:
***ini gambar time dinner aritu..
sebenarnya aku upload sekali dengan entry dinner tu
tapi aku delete, eheheh...
(tunggu dinner kolej plak eh)

**sila jangan percaya pada gambar
this is after make-over.. sampai aku tak kenal muka sendiri
(lepas ni bole la aku buka kedai andaman, ahahah)
or maybe grooming class :D
[pengsan perasan la ko!~]


10 comments:

ijechan said...

lawalah baju purple tu.. baju apa tu ea? kurung? jubah? or kebaya?

Shitsurei shimashita said...

ala merendah diri make over plakk.. balik kejap pun jadilah. hehehehe...tu pas makan or before makan?? :)

mademoiselle azieshakespeare said...

ijechan >
sume pown bukan...
actually ia ala2 cheongsam :)

Shitsurei shimashita >
yup.. balik kejap.. tapi esok :D
before makan..
lpas makan da cumut :p

PJ selamba said...

nape ngan abg ipar tu?

mademoiselle azieshakespeare said...

PJ selamba >
die balik, amek exam ape ntah..
(ada kah menjawab soalan?) :)

Chekgu BaniHassim said...

elok la kalau ade adik ipar yg sedar batas aurat cemni...
sian, mak pun dah tak sayang sbb tak bagi balik...
esok luse bile abang ipar dah takde, syg la mak ko balik ngn ko...pastu baru boleh balik...

mademoiselle azieshakespeare said...

Chekgu BaniHassim >
terpaksa berkongsi kasih, ahaha
(tamak haloba.. tanak kongsi2 ;p)

atok said...

ayunye dieee
ehhe ;PP

mademoiselle azieshakespeare said...

berlako semata-mata
eheheh ;p

azuan said...

semoga cite2mu nak bukak kedai andaman bejaya...hak3